Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam di kedutaan dengan surat kelulusan tersebut?

Posted by & filed under FAQ.

Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam di kedutaan dengan surat kelulusan tersebut?

Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam di kedutaan dengan surat kelulusan tersebut?

Ya, anda boleh berbuat demikian tetapi sila ambil perhatian bahawa surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda di kedutaan atau di konsulat adalah sama sekali berbeza dengan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam di lapangan terbang Vietnam. Sila beritahu kami jika anda memerlukan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda di kedutaan atau di konsulat, jika tidak kami akan menguruskan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda sewaktu ketibaan anda di lapangan terbang secara automatik.

Walaubagaimanapun, anda boleh mendapat visa di kedutaan/konsulat Vietnam secara terus tanpa kehadiran surat kelulusan melainkan jika mereka meminta surat kelulusan dari Vietnam sebelum mengeluarkan visa Vietnam anda.

Kami mengesyorkan anda memilih untuk mendapatkan visa Vietnam sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam jika tiada kedutaan/konsulat Vietnam di lokasi anda ataupun anda berada jauh dari lokasi kedutaan/konsulat Vietnam. Memungut visa di lapangan terbang antarabangsa Vietnam adalah ringkas, mudah, dipercayai, dan tidak memerlukan yuran tambahan. Ia amat selesa dan sah di sisi undang-undang dan sehingga kini Vietnam menggalakkan lebih banyak pelancong dan ahli perniagaan untuk melawati Vietnam.

Sila memohon dalam talian di www.vizosvietnam.com dengan mengklik hantarkan borang visa dalam talian atau emel kepada info@vizosvietnam.com untuk mendapatkan surat kelulusan.

Nota :

Kami secara automatik akan menguruskan visa ke Vietnam sewaktu ketibaan  jika tiada permintaan khas. Sila beritahu kami melalui emel di info@vizosvietnam.com  jika anda ingin mendapatkan visa anda dicap di kedutaan Vietnam.

Related Posts

Visa Vietnam ekspres

Visa Vietnam ekspres

On

Kami menguruskan visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang. Oleh itu, mendapatkan visa Vietnam ekspres di… more →

Visa Vietnam segera

Visa Vietnam segera

On

Sila hantarkan emel kepada info@vizosvietnam.com jika anda ingin mendapatkan visa Vietnam segera dalam beberapa jam…. more →

Comments are closed.