Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam pada hari yang sama?

Posted by & filed under FAQ.

Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam pada hari yang sama?

Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam pada hari yang sama?

Ya, anda boleh. Dengan perkhidmatan visa kami, anda boleh mendapatkan visa Vietnam sewaktu ketibaan pada hari yang sama atau kurang daripadanya jika anda mahu.

Dengan perkhidmatan bertaraf kami, anda akan menerima suatu  surat kelulusan dalam masa 24 jam setelah pembayaran dan jika anda mahu mendapatkannya pada hari yang sama, sila hantarkan emel kepada info@vizosvietnam.com untuk melakukannya pada hari yang sama. Sila ambil perhatian bahawa kami mungkin mengenakan caj tambahan US$15 untuk perkhidmatan terdesak pada hari yang sama.

Kami secara kebiasaan akan menghantarkan surat kelulusan untuk visa Vietnam anda dalam masa 24 jam selepas pembayaran, sila hantarkan emel kepada info@vizosvietnam.com jika ejen saya tidak menghantarkan anda surat kelulusan dalam masa 24 jam sebagaimana yang dijanjikan.

Jika anda ingin mendapatkan visa Vietnam pada hari yang sama, sila klik hantarkan borang visa dalam taliandan kemudiannya hantarkan emel kepada info@vizosvietnam.com untuk membuat permintaan visa terdesak ke Vietnam.

Nota :

– Jika anda ingin mendapatkan visa terdesak ke Vietnam pada hari Sabtu atau Ahad atau percutian umum, yuran perkhidmatannya adalah US$180 atau lebih daripadanya (tidak termasuk yuran setem untuk 1-bulan visa kemasukan tunggal).

– Untuk kes yang terdesak sila hantarkan emel kepada info@vizosvietnam.com untuk memastikan emel tersebut akan dilaksanakan sebagai kes penting atau segera.

Related Posts

Borang visa Vietnam

Borang visa Vietnam

On

Borang visa Vietnam yang kami rujuk di sini adalah borang yang perlu anda isikan untuk… more →

Visa melancong Vietnam

Visa melancong Vietnam

On

Secara kebiasaan, kami akan menguruskan suatu surat kelulusan untuk memungut visa anda sewaktu ketibaan di… more →

Gambar visa Vietnam

Gambar visa Vietnam

On

Kami menguruskan visa Vietnam sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam dan gambar visa Vietnam di… more →

Comments are closed.