Borang visa Vietnam

Posted by & filed under FAQ.

Borang visa Vietnam

Borang visa Vietnam

Borang visa Vietnam yang kami rujuk di sini adalah borang yang perlu anda isikan untuk mendapatkan visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang. Borang visa Vietnam boleh didapati di kaunter visa pendaratan

Anda akan nampak kaunter visea pendaratan sebelum barisan imigresen apabila sampai ke lapangan terbang Vietnam. Di kaunter visa pendaratan, anda perlu mengisi dan menandatangani borang untuk mendapatkan visa sewaktu ketibaan anda.

Sila emel kepada info@vizosvietnam.com  jika anda ingin mendapatkan borang visa untuk visa sewaktu ketibaan anda di lapangan terbang Vietnam. Anda boleh mengisi dan menandatangani borang ini terlebih dahulu untuk menjimatkan masa anda pada apabila anda sampai di sana.

Jangan lupa mencetak keluar surat kelulusan untuk visa sewaktu ketibaan anda di lapangan terbang Vietnam. Anda akan menghadapi masalah yang besar jika tidak dapat menunjukkan surat kelulusan untuk visa anda.

Related Posts

Visa Perniagaan Vietnam

Visa Perniagaan Vietnam

On

Anda perlu memohon untuk visa perniagaan jika anda ingin bekerja atau membuat perniagaan di Vietnam…. more →

Kemasukkan visa Vietnam

Kemasukkan visa Vietnam

On

Pengunjung perlu memohon visa kemasukan Vietnam jika ingin memasuki Vietnam untuk tujuan perjalanan. Warganegara Negara-negara… more →

Comments are closed.