Visa Vietnam jenis C1

Posted by & filed under FAQ.

Visa Vietnam jenis C1

Visa Vietnam jenis C1

Visa Vietnam jenis C1 dikeluarkan untuk warga asing memasuki Vietnam untuk tujuan perjalanan.

Visa Vietnam jenis C1 adalah agak biasa dan ia adalah mudah untuk diuruskan atau diperbaharui atau dilanjutkan disebabkan kebanyakkan ejen pelancongan atau pejabat tempahan di Vietnam boleh membuatnya.

Anda boleh menghubungi kedutaan atau konsulat Vietnam di lokasi anda untuk memohon visa Vietnam untuk tujuan perjalanan di Vietnam sebagai melancong. Atau anda boleh menghubungi kami untuk surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda sewaktu ketibaan di lapangan terbang (lapangan terbang Noi Bai di Bandar Hanoi atau lapangan terbang Tan Son Nhat di Bandar Ho Chi Minh atau juga dipanggil sebagai Bandar Saigon atau lapangan terbang Danang di Bandar Danang) Vietnam.

Sila ambil perhatian bahawa kami menguruskan surat kelulusan untuk memungut visa  sewaktu ketibaan di lapangan terbang sahaja.

Jika anda mahu melanjutkan atau memperbaharui visa anda untuk menikmati perjalanan di Vietnam, sila hantarkan kami emel kepada info@vizosvietnam.com  untuk nasihat selanjutnya.

Related Posts

Visa Vietnam jenis B1

Visa Vietnam jenis B1

On

Sebelum anda mengetahui apa itu visa Vietnam jenis B1 dan siapa yang boleh mendapatkan visa… more →

Permohonan visa Vietnam

Permohonan visa Vietnam

On

Terdapat 2 cara  menghantarkan permohonan visa Vietnam untuk mendapatkan visa Vietnam. Anda boleh menghantarkan permohonan… more →

Visa terdesak Vietnam

Visa terdesak Vietnam

On

Anda harus menghubungi kedutaan Vietnam atau konsulat Vietnam untuk mendapatkan visa Vietnam anda dengan terdesak… more →

Comments are closed.